The World Leader in
International Education

HIGH RISE Heidi BOTTOM Bikini Klein truse CORE 1Uxx8fqE HIGH RISE Heidi BOTTOM Bikini Klein truse CORE 1Uxx8fqE HIGH RISE Heidi BOTTOM Bikini Klein truse CORE 1Uxx8fqE HIGH RISE Heidi BOTTOM Bikini Klein truse CORE 1Uxx8fqE HIGH RISE Heidi BOTTOM Bikini Klein truse CORE 1Uxx8fqE
line Mavi A skjørt SKIRT FRILL CCzFq7
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

HIGH RISE Heidi BOTTOM Bikini Klein truse CORE 1Uxx8fqE

Endelig er det her! Den mest episke kampen om det engelske språket siden pilgrimene slo seg ned i USA – og det er en debatt av globale proporsjoner. Hvordan sier du party på Sør Amerikansk engelsk? Hva er jandals? Vi trenger svar, så la oss sette igang.

Utfordrerne:

Fra UK: Tom
Fra USA: Martinique
Fra Australia: Erin
Fra New Zealand: Fiona
Fra Sør Afrika: Christine

1. HOW ARE YOU?

Tom: “How’s it going?” er standard hilsenen i Storbritannia.

Martinique: Hi, how are you?” er en vanlig frase vi bruker, men det betyr ikke at du skal fortelle hele livshistorien din. Bare svar “Good, thanks, you?” med mindre du kjenner personen veldig godt.

Erin: Heidi HIGH Bikini BOTTOM RISE CORE truse Klein “How’re ya goin’?”,dette får ofte folk som ikke er Aussies til å se spørrende ut, tenk på transport og svar Um, by bus?

Fiona: I New Zealand sier vi “howzit goin?’” som er den vanligste måten å hilse venner på, eller si Howzit goin’ bro?

Christine: I Sør Afrika sier vi howzit?” det er perfekt å si om du ikke har energi til å stoppe for en prat, men det er vennlig nok til å få folk til å like deg, hehe. Du kan også si “Howzit ma bru?”

2. SPORT SHOES

T: I England kaller vi dette for trainers fordi du trener i dem.

M: Vi sier enten tennis shoes eller sneakers, det kommer an på hvor du er i USA – de fleste amerikanere sier tennis shoes, men på øst kysten sier de sneakers.

E: Vi kaller det for joggers, men man hører gjerne eldre folk si sandshoes.

F: Running shoes er det vi kaller dem. Selvom vi kaller dem løpesko så brukes de til all slags aktivitet.

C: Tackies (uttalt Takkies or Tekkies) er tøysko med gummisåler. Siden ordet kommer fra tysk blir det linket til tacky eller sticky, noe gummisåler er.

3. EXCELLENT

T: Dette er standard ordet når noe er veldig bra i Storbritannia. Det kan også bli beskrevet som cool.

M: You Du kan si cool, men om du virkelig ønsker å imponere noen må du si: snatched, on fleek, sick or sweetbøyle TRUE med SHAPE Triumph SENSATION BH YPxnAqq4. Jeg vet at dobbelt meningen kan være forvirrende, men bare si det med selvsikkerhet.

E: Rad er det populært ordvalg. Det er kort for radical, som var det kuleste ordet man kunne si på 1980-tallet. SENSATION Triumph SHAPE TRUE med bøyle BH BBHpE

F: Sweet as!” er Kiwienes (New Zealandernes) ord for excellent eller good.

C: Kiff er det ultimate Sør Afrikanske «surfer slang». Det er brukt for å beskrive surfernes følelse når de ser en stor bølge.

4. BARBECUE

T: Dette kommer fra det spanske ordet barbacoa, og i Storbritannia staver vi det barbecue med en c. Noen tror det faktisk skrives BBQ, de folkene snakker jeg ikke med.

M: Vi sier barbecue i USA, men til vanlig staver vi det BBQ. Vi lever jo i den moderne tid, så da er det lov å forkorte ord.

E: Akkurat som være naboer i New Zealand, liker vi Australere å si barbiemed SENSATION Triumph bøyle SHAPE BH TRUE pO7Zgq. Ingen sommer uten!

F: Sommeren blir ikke det samme uten en ordentlig Kiwi barbie eller BBQ.

C: Braai er en rett vi tilbereder utendørs, altså det ordet vi bruker når vi skal grille.

5. FLIP-FLOPS

T: For meg er flip-flops lette sandaler som man bruker på stranden om sommeren. Jeg vet faktisk ikke et annet ord for å beskrive dem.

M: Vi sier flip-flops, når det er sko du skal bruke til stranden. Sandals er et mer fancy ord som brukes når du skal se litt finere ut.

E: I Australia kaller vi det thongsHeidi CORE truse Bikini BOTTOM HIGH RISE Klein – det må ikke forveksles med de små trusene!

F: I New Zealand sier vi CORE Klein BOTTOM RISE HIGH Bikini Heidi truse jandals.Ordet kommer fra «japanese sandals», fordi tradisjonelt sett lagde Kiwiene disse sandalene inspirert fra japanske tre sandaler.

C: I Sør Afrika sier vi Those are some kiff slops!”, jeg aner ikke hvorfor vi kaller det slops.

6. FRIEND

T: I Storbritannia sier vi mate, men vanligvis kun til menn. Kvinner kaller vi vanligvis deres vanlige navn, fordi kun få av dem liker å bli kalt det samme som mennene.

M: Siden USA eier verden når det kommer til slang, har vi mange ord for friend: dude, bro, sis, fam, eller om det er din bestevenn kan du si bestie.

E: Mate er et vanlig ord i Australia, mellom menn. Vi jenter bruker ofte lady, spesielt i skriftlig form.

F: I New Zealand bruker vi også mate, men her også vanligvis mellom menn. Jenter bruker det mer feminine ordet chickie.

C: Dette er enda et ord med tyske aner: boet er direkte oversatt som bror og blir vanligvis brukt mellom mannlige venner.

truse BOTTOM Heidi HIGH RISE Klein CORE Bikini 7. TO TEASE SOMEONE

T: I England sier vi gjerne “take the mickey”, som betyr å erte eller plage noen.

M: V sier “pulling your leg” eller “yanking your chain,” , men det er ganske old school. Jeg sier vanligvis I’m joking with you” eller “I’m teasing you”, siden ingen skjønner at jeg tuller 90 % av tiden.

E: Vi sier, “take the piss” i Australia, men du kan også si “pay someone out.” For eksempel, “We paid him out for wearing that awful shirt.”

F: I New Zealand, sier vi “take the piss,” om vi erter andre.

C: I Sør Afrika, sier vi “tune”. Vi kan også si at vi “tune them grief”.

Del denne artikkelen

Nyeste artikler fra General

Hvordan bli kvitt flyskrekk: 8 tips
Hvordan finne en karriere du trives i
Overmateriale: 85% polyamid, 15% elastan Fôr: 85% polyamid, 15% elastan Vedlikeholdsråd: Håndvask, kemisk rensing mulig