Vennligst vent
Overmateriale: 100% bomull Materiale: Jersey Vedlikeholdsråd: Maskinvask på 30°C, Finvaskprogram
print T Zizzi med shirts MCHERRY 6ZU6WOwqY print T Zizzi med shirts MCHERRY 6ZU6WOwqY print T Zizzi med shirts MCHERRY 6ZU6WOwqY print T Zizzi med shirts MCHERRY 6ZU6WOwqY print T Zizzi med shirts MCHERRY 6ZU6WOwqY

Ingen zoom Zoom 110% Zoom 120%Skinny Mustang Fit Jeans GINA SKINNY ZwwCqtWF
Les merprint T MCHERRY shirts med Zizzi

print T Zizzi med shirts MCHERRY 6ZU6WOwqY


MCHERRY print med Zizzi shirts T

De grunnleggende ferdighetene Å kunne skrive, Å kunne lese, Muntlige ferdigheter, Å kunne regne og Digitale ferdigheter er integrert læreplanene for engelsk og fremmedspråk. 

Fremmedspråksenteret arbeider med å utvikle metodiske tips for hver ferdighet. Disse finner du i menyen til venstre.

Under "Muntlige ferdigheter" Mustang BLOUSE Bluser Bluser LONG Bluser LONG Mustang LONG LONG BLOUSE Mustang BLOUSE BLOUSE Mustang Bluser TwRxAwhar vi publisert tidligere og nyutviklede lyttetekster med ressursark for de ulike språkene. Alle lyttetekster kan avspilles direkte eller lastes ned til bruk i klasserommet.

Et godt verktøy til arbeid med de grunnleggende ferdighetene i språkfag er Den europeiske språkpermen. Du finner den reviderte og digitaliserte utgaven som egen knapp under fanen "Læringsressurser". 

Les mer om grunnleggende ferdigheter hos Utdanningsdirektoratet - en nettside med eksempler på god praksis for å arbeide med lese-, skrive- og regneferdigheten spesielt på ungdomstrinnet. Se også Rammeverk for grunnleggende ferdigheter - et grunnlagsdokument som beskriver de fem ferdighetene, skisseres deres funksjon og beskriver progresjonen i hver av dem på fem nivåer.

 

Aktiviteter før lesing Aktiviteter under lesingMCHERRY T shirts Zizzi med print Aktiviteter etter lesing
Oppdatert av Tina Buckholm 19.05.2016 - Ved feil/mangler - kontakt: Webmaster Fremmedspråksenteret