BH FORM Chantelle MEMORY SCHALE PYRAMIDE med bøyle wqIRRE BH FORM Chantelle MEMORY SCHALE PYRAMIDE med bøyle wqIRRE BH FORM Chantelle MEMORY SCHALE PYRAMIDE med bøyle wqIRRE BH FORM Chantelle MEMORY SCHALE PYRAMIDE med bøyle wqIRRE BH FORM Chantelle MEMORY SCHALE PYRAMIDE med bøyle wqIRRE
A+

Søk

PYRAMIDE med Chantelle bøyle MEMORY BH FORM SCHALE FORM Chantelle PYRAMIDE bøyle med MEMORY SCHALE BH MEMORY PYRAMIDE med SCHALE bøyle FORM BH Chantelle
Du er her:

BH FORM Chantelle MEMORY SCHALE PYRAMIDE med bøyle wqIRRE

Høyre og Fremskrittspartiet varsler omfattende skattekutt i den politiske regjeringsplattformen de la fram mandag 7. oktober. - Fellesorganisasjonen (FO) har merket seg at de mest konkrete skatteløftene går til dem som har mest fra før.

- Forslagene i plattformen vil øke forskjellene i samfunnet, slår forbundsleder Mimmi Kvisvik fast.

Som FO påpekte i en første kommentar mandag kveld, er det anslag til gode enkelttiltak i regjeringsplattformen. Men, enkeltforslag som, for eksempel, kan bidra til å avhjelpe situasjonen for vanskeligstilte hjelper lite når den nye regjeringen samtidig skal føre en økonomisk politikk som vil bidra til større ulikhet og flere fattige.  - Svekkelse av den generelle omfordelingspolitikken, bidrar til å forsterke de strukturelle forskjellene i samfunnet, påpeker Mimmi Kvisvik. 

Hun framholder også at skattekuttene vil svekke statens inntekter. - Det er disse inntektene som finansierer velferden vår. Med så omfattende skattekutt har FO vanskelig for å se hvordan den nye regjeringen faktisk kan holde det den lover.

Velferdsstaten er basert på at velferdstjenestene er et offentlig ansvar, finansiert gjennom skattesystemet. Til grunn ligger et system med økonomisk utjevning og omfordeling. Høyres og Fremskrittspartiets regjeringsplattform varsler et brudd med dette grunnleggende prinsippet, understreker Kvisvik. I den forbindelse viser hun til at den nye regjeringen vil legge til rette for at private og frivillige aktører i mye større grad skal få slippe til innefor velferdstjenestene. Med dette kan vi få en tydelig vridning fra fokus på kollektive løsninger og solidaritet, til fokus på utbytte og veldedighet. FO ønsker ikke gjeninnføring av et ”almisse-samfunn”, sier FO-leder Mimmi Kvisvik.

CorePublish publiseringsløsning
TROPICAL Sommerkjole BUNCH WRAP DRESS Warehouse Zxfpq7df
Overmateriale: 100% polyester Vedlikeholdsråd: Håndvask