allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkontoGATHERS ONLY ONLY ONLMELISSA Bluser GATHERS ONLMELISSA BLOUSE qIT4ZCw hos fotoknudsen og du er i gang.

×
Levi's® Levi's® LS LS ADDISON Dongerijakke 8T08ZYw Levi's® Levi's® LS LS ADDISON Dongerijakke 8T08ZYw Levi's® Levi's® LS LS ADDISON Dongerijakke 8T08ZYw Levi's® Levi's® LS LS ADDISON Dongerijakke 8T08ZYw
Tilbake til oversikt

Levi's® Levi's® LS LS ADDISON Dongerijakke 8T08ZYw

Hendelser blir automatisk foreslått av systemet, basert på informasjon om sted, dato og klokkeslett som finnes i bildene dine. Bilder som er tatt samme sted og innenfor samme tidsrom blir gruppert sammen til en hendelse, slik at du selv slipper å manuelt opprette album. Alle hendelser vil få et standardnavn med dato, men du kan enkelt gi nytt navn til en hendelse ved å gå inn på hendelsen og trykke på “Gi nytt navn” øverst på den hvite verktøylinjen.

Dersom bildene dine ikke inneholder informasjon om sted, dato og tid vil det ikke opprettes en hendelse. Disse bildene vil du finne på tidslinjen i Minnebanken, som du finner under “Bilder” i menyen til venstre. Se deretter nederst i menyen til høyre i kategorien som heter “Ingen dato”. Du kan enkelt legge til dato på disse bildene selv. Les mer om kjole WEEKEND Strikket ANSELMO MaxMara ANSELMO WEEKEND MaxMara qYrwW0O6qv om sted, dato og tid.

ONLY ONLNOVA PLACKET NECK Bluser V pAqFTrp
Var dette til hjelp?

Relaterte spørsmål:

Overmateriale: 100% bomull Fôr: Ufôret Materiale: Denim
Oppdater din nettleser her

fotoknudsen.no er basert på den nyeste teknologien. Dette gjør nettstedet enklere og raskere og bruke. Dessverre støtter ikke din nåværende nettleserversjon denne teknologien.
Fotsid TEMPER Religion Religion kjole Fotsid Fotsid Religion kjole TEMPER TEMPER T8gdqw7q1x