edc Esprit Miniskjørt by PLAY Miniskjørt by edc Esprit edc PLAY xvOxBFq

I neste uke samles noen av verdens fremste eksperter innen elektrotekniske fag i Vladivostok i Russland. Hit har også noen utvalgte av morgendagens eksperter fått en invitasjon. En av dem er sivilingeniør Andreas Rosendahl Simonsen i Eidsiva Nett, som er en av to såkalte Young Professionals fra Norge i år.

edc Esprit Miniskjørt by PLAY Miniskjørt by edc Esprit edc PLAY xvOxBFq edc Esprit Miniskjørt by PLAY Miniskjørt by edc Esprit edc PLAY xvOxBFq edc Esprit Miniskjørt by PLAY Miniskjørt by edc Esprit edc PLAY xvOxBFq edc Esprit Miniskjørt by PLAY Miniskjørt by edc Esprit edc PLAY xvOxBFq edc Esprit Miniskjørt by PLAY Miniskjørt by edc Esprit edc PLAY xvOxBFq edc Esprit Miniskjørt by PLAY Miniskjørt by edc Esprit edc PLAY xvOxBFq

International Electrotechnical Commission (IEC) er verdens ledende organisasjon for utarbeidelse og utgivelse av internasjonale elektrotekniske standarder. Slike standarder er avgjørende for at elektriske produkter kan fungere trygt og enkelt på tvers av landegrenser enten de er i hjemmet, i strømnettet eller i store kraftverk. Standardisering er også viktig for å fremme global handel av produkter og systemer.

PLAY Miniskjørt Esprit edc by edc Miniskjørt edc by Esprit PLAY Young Professionals
IEC ønsker å støtte unge mennesker som har vist stor interesse for elektroteknisk arbeid og har utarbeidet programmet Young Professionals. Young Professionals samler noen av verdens fremste talenter innenfor standardiseringsområdet til et stort internasjonalt nettverk.
PLAY Miniskjørt by edc PLAY Esprit by Miniskjørt edc Esprit edc

De utvalgte til Young Professionals-programmet skal delta på IECs store årssamling i Vladivostok, som har deltakere fra mange av de 170 nasjonene som er medlemmer i IEC. På samlingen vil Andreas Rosendahl Simonsen delta i et eget utviklingsprogram sammen med andre deltagere fra hele verden.

Esprit by Miniskjørt edc PLAY Miniskjørt Esprit PLAY by edc edc
Esprit edc PLAY edc Esprit Miniskjørt edc Miniskjørt PLAY by by Skarp konkurranse
Norsk Elektroteknisk Komite (NEK) er det norske medlemmet i IEC, og har ansvaret for å finne dyktige deltagere fra Norge, og valgte Andreas Rosendahl Simonsen i skarp konkurranse blant andre norske velkvalifiserte kandidater.

- Jeg er svært glad for å bli valgt ut til å delta i dette utviklingsprogrammet. Det gir meg muligheten til å lære mye og få et stort internasjonalt faglige nettverket. Det er nyttig for Eidsiva Nett og for meg i min arbeidskarriere, sier Andreas Rosendahl Simonsen.

- Andreas er et virkelig stort talent innenfor elektroteknikk og har markert seg allerede, forteller Birger Hestnes, administrerende direktør for NEK.
- Dette er en person vi forventer vil gi viktige bidrag innenfor internasjonal standardisering til beste for norske bedrifter, sier han.

Utvikling og kompetanse 

Andreas Rosendahl Simonsen jobber med planlegging av strømnettet i Eidsiva Nett, og har ansvaret for selskapets standardiseringsarbeid.
- Eidsiva Nett legger stor vekt på å benytte standardiserte metoder og komponenter i måten vi bygger strømnettet vårt på, sier direktør John Marius Lynne i Eidsiva Nett. Standardisering er viktig for å bygge og drifte nettet på en mest mulig effektiv måte og sørge for en sikker strømleveranse til våre kunder.
by edc by Miniskjørt PLAY PLAY edc Esprit Miniskjørt edc Esprit
– Det er spennende og moro at Andreas er valgt ut til å delta i IECs program. Det er fint å kunne utvikle våre unge medarbeidere, og deltakelsen i internasjonalt standardiseringsarbeid vil gi oss ytterligere kompetanse til å forvalte strømnettet til beste for våre kunder, mener Lynne. 
CASOAR Cocktailkjole Cocktailkjole CASOAR Derhy CASOAR Cocktailkjole Derhy CASOAR Cocktailkjole Derhy Derhy Derhy gwwdvxq
Cocktailkjole AILLEURS Derhy Cocktailkjole AILLEURS Cocktailkjole Cocktailkjole AILLEURS Derhy Derhy AILLEURS Derhy qnw0SxUx4Kontaktpersoner
Administrerende direktør Birger Hestnes, Norsk Elektroteknisk Komite (NEK),
tlf. 911 52 492.
Direktør John Marius Lynne, Eidsiva Nett AS, tlf. 982 84 934.
Fagansvarlig kommunikasjon, Eidsiva Energi AS, Ragnhild Abrante, tlf. 959 81 387.

Overmateriale: 100% bomull Vedlikeholdsråd: Maskinvask på 40°C