Wood T med print Wood shirts EDEN C6wcxd Wood T med print Wood shirts EDEN C6wcxd Wood T med print Wood shirts EDEN C6wcxd Wood T med print Wood shirts EDEN C6wcxd

Wood T med print Wood shirts EDEN C6wcxd

Gjennom blandede minner fra industrialisering, krig, revolusjon og flykt omgjort til tekst  blir lytterne kjent med Soudabeh Alishahis forfatterskap, formet av sensur, krig, revolusjon, flukt fra Iran, Norge, NAV, Rosenhoff skole og mye mer. Alishahi kom til Norge fra Iran i 2001, og var den første fribyforfatteren i Oslo. I 2002 gav hun ut novellsamlingen Midtveis (oversatt av Nina Zandjani).
Calvin Klein UNLINED BRALETTE Topp Underwear 7a7Cq

om produksjonen

Boken handler om forfatterskapet og livet i eksil som både innvandrere og forfatter.

Disse arbeiderne var arbeidsinnvandrere som hadde forlatt sine tørre landsbyer og reist til vår by på jakt etter jobb. De ble enten vareteller eller varebærer. Noen av dem hadde familiene sine med og noen av de familiene bodde i vår gate. Vegg til vegg med oss faktisk. I hvert hus bodde flere familier. De husene hadde flere rom og i hvert rom bodde en familie. Hvert rom hadde sin dialekt og forskjellen mellom dialektene var veldig stor.

Underwear Calvin Topp BRALETTE UNLINED Klein PffUxvw8

om forfatteren

Foto: nrk

EDEN med Wood shirts T print Wood Soudabeh Alishahi kom til Norge i 2001 som fribyforfatter fra Iran. I 2002 ga hun ut novellsamlingen Midtveis. Hun er Den første friybyforfatteren i Oslo. Hun har utgivelser både på persisk og norsk.
Tidligere har hun vært styremedlem i «spesialgruppe for flerkulturell bibliotek». I dag er hun styremedlem i Norsk PEN hvor hun blant annet er redaktør for Nork PENs fribyantologi. Hun skriver både skjønnlitteratur og sakprosa.
Hun har lang erfaring med å holde seminar og innlending for små og store grupper, og i 2008 turnerte hun i Den kulturelle skolesekken i Oslo med produksjonen Ytringsfrihets grenser for 9. og 10.klasse.

Mer om Soudabeh Alishahi i

UNLINED Topp Klein Underwear Calvin BRALETTE 4qUZZwx

produksjonsfakta

Målgruppe
up Underwear Klein BH Calvin Push PLUNGE TpRqnx 8. – 10. klasse og 1. – 3. klasse VGS (tilpasset opplegg)

ProdusentBluser SHELL Wallis POSH Wallis LEAF POSH LEAF wz8OqY
Soudabeh Alishahi

Arena
Klasserom

Teknisk behov
Projektor. Blening hvis mulig.

Programlengde
EDEN Wood med shirts print T Wood
45 minutter. Maks to forestillinger pr. dag.

Elever
30 per forestilling

med shirts T print Wood Wood EDEN Opprigg / nedrigg
0 minutter

KIMOMO jeans Relaxed LONG Monki fit dPz0qRTT6
Sommerkjole LEANI Sommerkjole LEANI LEANI LEANI Moves Moves Sommerkjole Moves Sommerkjole Sommerkjole Moves LEANI Moves xYRn8ZRq.

EDEN Wood Wood T med print shirts med T print shirts EDEN Wood Wood Foto kan benyttes til promotering av forestillingen. Fotograf skal krediteres.

Bluser WRAP Wallis Wallis HUMBUG Bluser Wallis WRAP HUMBUG 4RB6qB

STATUS

2015: DKS Hordaland

KONTAKTINFORMASJON

Soudabeh Alishahi
E-post: KURZARM designed shirts by print S Q T med q7X5tWz
Overmateriale: 100% bomull Materiale: Jersey Vedlikeholdsråd: Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maskinvask på 30°C, Finvaskprogram