Lace BLOUSON Ballkjole Curvy MAXI amp; DRESS Beads qrvW8q Lace BLOUSON Ballkjole Curvy MAXI amp; DRESS Beads qrvW8q Lace BLOUSON Ballkjole Curvy MAXI amp; DRESS Beads qrvW8q Lace BLOUSON Ballkjole Curvy MAXI amp; DRESS Beads qrvW8q Lace BLOUSON Ballkjole Curvy MAXI amp; DRESS Beads qrvW8q Lace BLOUSON Ballkjole Curvy MAXI amp; DRESS Beads qrvW8q
A+

Søk

Curvy Beads amp; BLOUSON MAXI Ballkjole DRESS Lace amp; Beads MAXI Ballkjole BLOUSON Curvy Lace DRESS MAXI Ballkjole DRESS Lace Curvy BLOUSON amp; Beads
Du er her:

Lace BLOUSON Ballkjole Curvy MAXI amp; DRESS Beads qrvW8q

Høyre og Fremskrittspartiet varsler omfattende skattekutt i den politiske regjeringsplattformen de la fram mandag 7. oktober. - Fellesorganisasjonen (FO) har merket seg at de mest konkrete skatteløftene går til dem som har mest fra før.

- Forslagene i plattformen vil øke forskjellene i samfunnet, slår forbundsleder Mimmi Kvisvik fast.

Som FO påpekte i en første kommentar mandag kveld, er det anslag til gode enkelttiltak i regjeringsplattformen. Men, enkeltforslag som, for eksempel, kan bidra til å avhjelpe situasjonen for vanskeligstilte hjelper lite når den nye regjeringen samtidig skal føre en økonomisk politikk som vil bidra til større ulikhet og flere fattige.  - Svekkelse av den generelle omfordelingspolitikken, bidrar til å forsterke de strukturelle forskjellene i samfunnet, påpeker Mimmi Kvisvik. 

Hun framholder også at skattekuttene vil svekke statens inntekter. - Det er disse inntektene som finansierer velferden vår. Med så omfattende skattekutt har FO vanskelig for å se hvordan den nye regjeringen faktisk kan holde det den lover.

Velferdsstaten er basert på at velferdstjenestene er et offentlig ansvar, finansiert gjennom skattesystemet. Til grunn ligger et system med økonomisk utjevning og omfordeling. Høyres og Fremskrittspartiets regjeringsplattform varsler et brudd med dette grunnleggende prinsippet, understreker Kvisvik. I den forbindelse viser hun til at den nye regjeringen vil legge til rette for at private og frivillige aktører i mye større grad skal få slippe til innefor velferdstjenestene. Med dette kan vi få en tydelig vridning fra fokus på kollektive løsninger og solidaritet, til fokus på utbytte og veldedighet. FO ønsker ikke gjeninnføring av et ”almisse-samfunn”, sier FO-leder Mimmi Kvisvik.

CorePublish publiseringsløsning
RUCH Hverdagskjole SIDE Wallis RING HARDWARE vxwn8wqa1
Overmateriale: 100% polyester Fôr: 100% polyester Vedlikeholdsråd: Kjemisk rens