NAF Sommerkjole NAF Sommerkjole KATIA NAF NAF NAF NAF KATIA KATIA Sommerkjole NAF 1qHxFCWwEq

I neste uke samles noen av verdens fremste eksperter innen elektrotekniske fag i Vladivostok i Russland. Hit har også noen utvalgte av morgendagens eksperter fått en invitasjon. En av dem er sivilingeniør Andreas Rosendahl Simonsen i Eidsiva Nett, som er en av to såkalte Young Professionals fra Norge i år.

NAF Sommerkjole NAF Sommerkjole KATIA NAF NAF NAF NAF KATIA KATIA Sommerkjole NAF 1qHxFCWwEq NAF Sommerkjole NAF Sommerkjole KATIA NAF NAF NAF NAF KATIA KATIA Sommerkjole NAF 1qHxFCWwEq NAF Sommerkjole NAF Sommerkjole KATIA NAF NAF NAF NAF KATIA KATIA Sommerkjole NAF 1qHxFCWwEq NAF Sommerkjole NAF Sommerkjole KATIA NAF NAF NAF NAF KATIA KATIA Sommerkjole NAF 1qHxFCWwEq NAF Sommerkjole NAF Sommerkjole KATIA NAF NAF NAF NAF KATIA KATIA Sommerkjole NAF 1qHxFCWwEq

International Electrotechnical Commission (IEC) er verdens ledende organisasjon for utarbeidelse og utgivelse av internasjonale elektrotekniske standarder. Slike standarder er avgjørende for at elektriske produkter kan fungere trygt og enkelt på tvers av landegrenser enten de er i hjemmet, i strømnettet eller i store kraftverk. Standardisering er også viktig for å fremme global handel av produkter og systemer.

NAF NAF Sommerkjole NAF Sommerkjole NAF Sommerkjole KATIA KATIA NAF NAF NAF KATIA Young Professionals
IEC ønsker å støtte unge mennesker som har vist stor interesse for elektroteknisk arbeid og har utarbeidet programmet Young Professionals. Young Professionals samler noen av verdens fremste talenter innenfor standardiseringsområdet til et stort internasjonalt nettverk.
NAF KATIA NAF NAF Sommerkjole KATIA Sommerkjole NAF NAF Sommerkjole NAF KATIA NAF

De utvalgte til Young Professionals-programmet skal delta på IECs store årssamling i Vladivostok, som har deltakere fra mange av de 170 nasjonene som er medlemmer i IEC. På samlingen vil Andreas Rosendahl Simonsen delta i et eget utviklingsprogram sammen med andre deltagere fra hele verden.

NAF KATIA Sommerkjole Sommerkjole Sommerkjole NAF NAF NAF NAF KATIA NAF KATIA NAF
NAF NAF KATIA KATIA NAF NAF Sommerkjole KATIA NAF NAF Sommerkjole NAF Sommerkjole Skarp konkurranse
Norsk Elektroteknisk Komite (NEK) er det norske medlemmet i IEC, og har ansvaret for å finne dyktige deltagere fra Norge, og valgte Andreas Rosendahl Simonsen i skarp konkurranse blant andre norske velkvalifiserte kandidater.

- Jeg er svært glad for å bli valgt ut til å delta i dette utviklingsprogrammet. Det gir meg muligheten til å lære mye og få et stort internasjonalt faglige nettverket. Det er nyttig for Eidsiva Nett og for meg i min arbeidskarriere, sier Andreas Rosendahl Simonsen.

- Andreas er et virkelig stort talent innenfor elektroteknikk og har markert seg allerede, forteller Birger Hestnes, administrerende direktør for NEK.
- Dette er en person vi forventer vil gi viktige bidrag innenfor internasjonal standardisering til beste for norske bedrifter, sier han.

Utvikling og kompetanse 

Andreas Rosendahl Simonsen jobber med planlegging av strømnettet i Eidsiva Nett, og har ansvaret for selskapets standardiseringsarbeid.
- Eidsiva Nett legger stor vekt på å benytte standardiserte metoder og komponenter i måten vi bygger strømnettet vårt på, sier direktør John Marius Lynne i Eidsiva Nett. Standardisering er viktig for å bygge og drifte nettet på en mest mulig effektiv måte og sørge for en sikker strømleveranse til våre kunder.
NAF NAF KATIA NAF KATIA Sommerkjole NAF NAF NAF KATIA Sommerkjole Sommerkjole NAF
– Det er spennende og moro at Andreas er valgt ut til å delta i IECs program. Det er fint å kunne utvikle våre unge medarbeidere, og deltakelsen i internasjonalt standardiseringsarbeid vil gi oss ytterligere kompetanse til å forvalte strømnettet til beste for våre kunder, mener Lynne. 
Vila VILINETTA VILINETTA Bluser Vila CHdqdwF
Vila Vila VIFELICA Bluser VIFELICA xYOq07PqwKontaktpersoner
Administrerende direktør Birger Hestnes, Norsk Elektroteknisk Komite (NEK),
tlf. 911 52 492.
Direktør John Marius Lynne, Eidsiva Nett AS, tlf. 982 84 934.
Fagansvarlig kommunikasjon, Eidsiva Energi AS, Ragnhild Abrante, tlf. 959 81 387.

Overmateriale: 94% viskose, 6% polyester Vedlikeholdsråd: Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maskinvask på 30°C, Finvaskprogram